Praktijk voor Integratieve Kindertherapie - Boodschap


Hoi!

Ik ben Monique en ik heb er voor geleerd om samen met jou uit te zoeken waar je last van hebt of waarom je je rot voelt. Ook kijken we samen hoe je het kan oplossen en we bedenken hier een plan voor.

Je vader of je moeder of misschien iemand anders, denkt dat ik jou misschien kan helpen. Eerst praat ik met je ouders en daarna spreken we af wanneer jij bij mij in mijn speelkamer komt. Bij mij kan je spelen of kletsen, of misschien helemaal niks doen, wat jij wil! In de speelkamer heb ik veel spullen om te tekenen, bouwen, verkleden, knutselen, darten of tafelvoetballen. Je kan boksen of zwaardvechten, knuffelen met knuffels, en nog veel meer.

De meeste kinderen vinden het leuk om te komen. Omdat we de dingen doen op jouw manier. Als je bij mij komt gaan we aan de gang met jouw plan, en je zult merken dat je je steeds een beetje fijner gaat voelen. Tot de dag dat wij afscheid nemen, omdat je jouw probleem hebt opgelost en je weer helemaal lekker voelt.

Jij mag zelf bepalen wat we gaan doen, jij bent bij mij een beetje de baas! Eigenlijk ben ik jou hulp in je zoektocht. We zoeken alles uit op jouw manier. Jij kan alles vertellen aan wie je maar wilt, maar ik mag niets doorvertellen aan iemand zonder dat jij dat goed vindt.

Wil je met mij onderzoeken wat je probleem is en wat je nodig hebt om je weer blij te voelen?
Als je mij iets wilt vragen of vertellen, dan kan je mij een berichtje sturen. Dit kan je doen met het contactformulier. Je hoort dan altijd iets van mij terug.

Ik hoop je snel te leren kennen!

Doei, Monique.

Dit is wat een meisje van 12 jaar schreef over therapie bij mij:
Ik ben naar Monique gegaan omdat ik op school sociale problemen had. Ik voelde me niet fijn op school en mijn moeder kwam met dit idee. Monique heeft me geholpen en me een plekje gegeven waar ik me thuis kon voelen. Ik ging elke week een uurtje bij haar langs. De problemen op school werden minder, maar ik bleef komen, niet omdat ik andere problemen had, maar omdat ik het zo fijn vond om met iemand te praten die mij volkomen begreep. In de praktijk kon ik doen wat ik wilde. Omdat ik naar de middelbare school ging ben ik nu gestopt bij Monique, nou ja gestopt... Ik weet dat als er iets is waar ik met iemand over wil praten, ze er altijd voor me zal zijn en me met open armen zal ontvangen Ja, dat is zoals het voor mij voelt, gewoon een eigen plekje waar je jezelf kan zijn. 


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint